Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πρόταση Β. Λαμπάκη για μεταφορά του Δικαστικού Μεγάρου στο Μύλο Μασούρα
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, τέθηκε πρόταση στον Υπουργείο Δικαιοσύνης, να μεταφερθεί το Δικαστικό Μέγαρο από το κτίριο που ήδη στεγάζεται, καθώς ο χώρος δημιουργεί προβλήματα λειτουργικότητας και απόδοσης, τόσο στους Δικαστές όσο και στους Δικηγόρους που προσπαθούν να ασκήσουν το λειτούργημα τους.
Όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος ανέφερε είναι απαράδεκτο το κτίσμα για να δικάζονται υποθέσεις είτε αστικές, είτε ποινικές και πρέπει να βρεθεί λύση.
Επιπλέον, ο κ.Λαμπάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ολοκληρωμένο το σχέδιο που προτάθηκε.
Πιο συγκεκριμένα όπως ο ίδιος τόνισε, ο χώρος που επιλέχθηκε από το δήμο, για μεταφορά του Δικαστικού Μεγάρου είναι το κτίριο του “Μύλου Μασούρα” , καθώς όπως εξήγησε, είναι σχεδόν διπλάσιο σε τετραγωνικά από το ήδη υπάρχον, ενώ με κάποιες τροποποιήσεις το Δικαστικό Μέγαρο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων.
- Ποδηλατοδρομία από την Ορεστιάδα στην Αδριανούπολη, αυτό το Σάββατο
(18-09-2025) - Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στο Τελωνείο των Κήπων
(18-09-2025) - Τις εισπρακτικές εταιρείες και τα funds καταγγέλλουν οι δικηγόροι όλης της Ελλάδας (video)
(18-09-2025) - Βανδαλισμός σε διάβαση Σουφλίου έθεσε σε κίνδυνο άτομο με προβλήματα όρασης
(18-09-2025) - Τα μέτρα για τον περιορισμό της ευλογιάς των προβάτων - Τι πρέπει να κάνουν οι κτηνοτρόφοι
(18-09-2025)
EN
TR






