ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Προστατευτική μεταλλική κατασκευή ύψους 3 μέτρων κατασκευάζεται στο παλιό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
04-06-2020
Σε δημόσιο κίνδυνο έχει μετατραπεί πλέον το κτηριακό συγκρότημα του παλιού Νοσοκομείου στην Αλεξανδρούπολη.
Ένα κτήριο το οποίο απασχολεί δεκαετίες την τοπική κοινωνία, ως προς την χρήση του.
Παρόλα αυτά και μέχρι να λάβει «σάρκα & οστά» η προσπάθεια για την αξιοποίηση και εκ νέου χρήση του κτηρίου, αυτό αποτελεί τουλάχιστον εστία μόλυνσης, παραβατικότητας και κυρίως κινδύνου.
Για τον λόγο αυτό η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου προχωρά στη δημιουργία προστατευτικής μεταλλικής κατασκευής ύψους 3 μέτρων προκειμένου να μην είναι δυνατή η είσοδος των πολιτών εντός του κτηρίου.
Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στη συνέχεια θα γίνουν εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο και θα επισκευασθεί η υπάρχουσα περίφραξη.
σαν σημερα
- Νέα Διεύθυνση στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπολης
(25-09-2025) - Τριήμερο υποδοχής νέων φοιτητών στο Τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας
(25-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Τρίχρονο παιδί με αυτισμό "εγκλωβισμένο" στο σπίτι λόγω γραφειοκρατίας & αδιαφορίας!
(25-09-2025) - Σκληρή πολιτική "κόντρα" στον Δήμο Σαμοθράκης
(25-09-2025) - 300.000 ευρώ για τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα στην Αλεξανδρούπολη
(25-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






