Κάτι τρέχει στον Έβρο
Προσοχή στους "εξυπνάκηδες" της Βουλγαρίας
Με όχι ιδιαίτερη έκπληξη έφτασε στο e-evros.gr το παράπονο - καταγγελία φίλου ο οποίος φανερά αγανακτισμένος επισκέφτηκε τη γειτονική Βουλγαρία, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα δυσάρεστο φαινόμενο.
Όπως μας ανέφερε επισκέφτηκε 2 φορές το Σβιλεγραντ της Βουλγαρίας και προσπάθησαν να τον κλέψουν.
Συγκεκριμένα το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε σε ταβέρνα, στην οποία ο συμπολίτης μας θέλησε να πληρώσει με ευρώ και τα ρέστα του επιστράφηκαν σε Λέβα, όμως το ποσό δεν αντιστοιχούσε στο ανάλογο που έπρεπε να του επιστραφεί. Ήταν 20 Λέβα λιγότερα.
Το δεύτερο περιστατικό έγινε σε ένα βενζινάδικο που σε ρεζερβουάρ 40 λίτρων βάλανε 48 λίτρα! Αέριο.
Και το τρίτο περιστατικό σημειώθηκε πάλι σε ταβέρνα στην οποία χρέωσαν 2 φορές τα ίδια ποτά που δεν είχαν καν παραγγείλει.
Όταν έγιναν παράπονα στους υπεύθυνους, αυτοί έγιναν εξαιρετικά δύστροποι και αγενείς.
Φαίνεται πως οι «γείτονες» το έχουν κάνει σύστημα να εκμεταλλεύονται τους Έλληνες πελάτες, διότι δεν ελέγχουν τα ρέστα τους ή τους λογαριασμούς τους.
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
EN
TR






