Κάτι τρέχει στον Έβρο
Προσλήψεις κτηνιάτρων για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - 6 θέσεις στον Έβρο
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία των έκτακτων προσλήψεων κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της αφρικανικής πανώλης των χοίρων, καθώς εχθές δημοσιεύτηκε η σχετική προκήρυξη.
Σύμφωνα με τροπολογία που ψηφίστηκε, στις 8 Αυγούστου, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα προχωρήσει στην πρόσληψη 46 Κτηνιάτρων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για ένα έτος «για την αντιμετώπιση εκτάκτων ή απρόβλεπτων κινδύνων που σχετίζονται με την προστασία της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής παραγωγής, την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία της δημόσιας υγείας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την αίτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου.
Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως την Παρασκευή 23/8, είτε απευθείας στη Διεύθυνση Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Αχαρνών 2) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις ax2u299@minagric.gr και ax2u196@minagric.gr.
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών στην Αλεξανδρούπολη, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου
(27-10-2025) - Αυτοπυρπολήθηκε άνδρας σε αγροτική περιοχή των Φερών
(27-10-2025) - Έλεγχος σε όλους τους καυστήρες των σχολείων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης
(27-10-2025) - Μη επιλέξιμες κρίθηκαν καλλιέργειες - Ετοιμάζονται κινητοποιήσεις
(27-10-2025) - Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί σε πάρκα της Αλεξανδρούπολης (βίντεο)
(27-10-2025)
EN
TR






