Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πολυκοινωνικό: Δωρεάν διανομή φρούτων σε Αλεξ/πολη και Φέρες
Στα πλαίσια του Προγράμματος της «Δωρεάν Διανομής Οπωροκηπευτικών» έτους 2015, η Κοινωνική Σύμπραξη του Δήμου Αλεξ/πόλης θα διανείμει μέσω του Πολυκοινωνικού, επί της οδού Καρτάλη 2, πορτοκάλια.
Ωφελούμενοι - τελικοί αποδέκτες του Προγράμματος της Δωρεάν Διανομής οπωροκηπευτικών είναι κατά προτεραιότητα
α)οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης , την οποία παρέλαβαν από τα ΚΕΠ ,
β)τα κοινωνικά παντοπωλεία
γ)οι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας(ΤΕΒΑ-FEAD)».
Τα φρούτα θα διανεμηθούν από το Πολυκοινωνικό από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, από τις 08:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι.
Στη Δημοτική Ενότητα Φερών τα φρούτα θα διανέμονται στους δικαιούχους από το Δημοτικό Κατάστημα Φερών (Δημαρχείο) τις ίδιες ώρες.
- Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο και στο τμήμα Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Αλεξανδρούπολης
(27-09-2025) - Αντικατάσταση των ελληνικών σημαιών σε κεντρικά σημεία της Αλεξανδρούπολης
(27-09-2025) - Χωρίς εκπαιδευτικό το ολοήμερο του 7ου Νηπιαγωγείου Διδυμοτείχου
(27-09-2025) - Χάλκινος ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης!
(27-09-2025)
EN
TR






