Κάτι τρέχει στον Έβρο
Παρέμβαση Κελέτση για την Πολιτική Προστασία του Έβρου – Συνάντηση με τον Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής
Με τον Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε την Τρίτη 29 Απριλίου ο βουλευτής Έβρου κ. Σταύρος Κελέτσης στο Υπουργείο, για θέματα Πολιτικής Προστασίας του Έβρου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή της ΝΔ σε συνέχεια της σύσκεψης που έγινε προ ημερών με πρωτοβουλία του Δημάρχου Διδυμοτείχου και άλλων παραγόντων στο Διδυμότειχο με αντικείμενο τα προβλήματα που αφορούν στην πολιτική προστασία του Βορείου Έβρου.
Ο βουλευτής έθεσε στον Υπουργό τα κύρια ζητήματα που τέθηκαν στη σύσκεψη, μεταξύ άλλων την υποστελέχωση των Υπηρεσιών πολιτικής προστασίας, την έλλειψη τεχνικών μέσων στην οποία αναφέρθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και την πρόταση ίδρυσης δεύτερης Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Βόρειο Έβρο.
Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το σύνολο των θεμάτων που ετέθησαν με τα αρμόδια στελέχη και τη φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος προκειμένου να δοθούν λύσεις.
- Στον Έβρο τη Δευτέρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
(02-08-2025) - Έβρος: Επίσκεψη Ζαχαράκη & Συρίγου στη Ρούσσα για την αναγνώριση των Μπεκτασήδων Αλεβιτών
(02-08-2025) - Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στο Διδυμότειχο για την αποκατάσταση του Κάστρου
(02-08-2025) - Συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης οι γονείς της 11χρονης που πνίγηκε στον Ίμερο
(02-08-2025) - Δωρεάν οφθαλμολογικές & παιδιατρικές εξετάσεις στο νησί της Σαμοθράκης
(02-08-2025)
EN
TR







