Κάτι τρέχει στον Έβρο
Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη σύνδεση ΠΓΝΑ - Εγνατίας Οδού
Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τον περασμένο Μάρτιο είχαν τεθεί σε εφαρμογή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες για τη σύνδεση της Εγνατίας Οδού με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Πρόκειται για ένα έργο όπου με την ολοκλήρωσή του θα μπορούν πλέον τα ασθενοφόρα να φτάνουν εγκαίρως στο ΠΓΝΑ.
Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση των εργασίων έως τις 31 Αυγούστου. Να σημειωθεί ότι η παράδοση του δρόμου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εργασιών θα γίνει μέσα στο 2023.
Αναλυτικότερα αναφέρει:
"Παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Εγνατία Οδός, στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης (από χ.θ. 612+157 έως χ.θ. 612+777, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής κλάδου εξόδου από τον αριστερό κλάδο της Εγνατίας Οδού προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης.
Αποφασίζουμε την παράταση ισχύος της ανωτέρω σχετικής Απόφασης μέχρι και την 31-08-2022 προκειμένου ολοκληρωθούν οι εν θέματι εργασίες.».
- Θεματικό Εργαστήριο για τον τουρισμό στη Σαμοθράκη
(15-09-2025) - Καθαρίστηκε (προς το παρόν) το Τελωνείο των Κήπων
(15-09-2025) - Αντιπλημμυρικά έργα στην Αγνάντια και στη Συκορράχη Αλεξανδρούπολης
(15-09-2025) - Τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου (φωτο)
(15-09-2025) - Στον Έβρο η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, για τις Κινητές Ομάδες Υγείας
(15-09-2025)
EN
TR






