Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η κ. Παντηρίδου-Λαχτάρα είναι επιχειρηματίας με πολυδιάστατη επιχειρηματική δραστηριότητα
Η κ. Παντηρίδου-Λαχτάρα είναι επιχειρηματίας με πολυδιάστατη επιχειρηματική δραστηριότητα

Παντηρίδου-Λαχτάρα Θεοδώρα: Υπ. Περ. Σύμβουλος με τη "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση του Χρήστου Μέτιου

19-09-2023

«Αυτά που με διακρίνουν ως άτομο είναι η συνέπεια, η ειλικρίνεια, η εργατικότητα, η υπομονή, η επιμονή και η στοχοπροσήλωση. Προτιμώ πάντα να μιλούν τα έργα και όχι τα λόγια».

Ο λόγος για την Θεοδώρα Παντηρίδου-Λαχτάρα, η οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της ως περιφερειακή σύμβουλος Έβρου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" του Χρήστου Μέτιου.

«Για πρώτη φορά μετά από την πρόσκληση του νυν και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειαρχη Χρήστου Μέτιου, και τον ευχαριστώ που με τιμά με την επιλογή του, αποφάσισα να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης και επικεφαλής τον ίδιο. Συμμετέχω λοιπόν συνειδητά στις περιφερειακές εκλογές και ζητώ την στήριξη σας με την ψηφο σας», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της.

Η κ. Παντηρίδου-Λαχτάρα είναι επιχειρηματίας με πολυδιάστατη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη πριν 54 χρόνια. Η καταγωγή της είναι από τα Ρίζια Ορεστιάδος και έζησε στην Ορεστιάδα για περισσότερο από 30 χρόνια. Σήμερα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ορεστιάδας, Τυχερού και Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει, «ο πυρήνας της ζωής μου είναι η οικογένεια μου και μαζί με τον σύζυγο μου δουλεύουμε ακατάπαυστα πάντα στον ιδιωτικό τομέα δημιουργώντας επιχειρήσεις με αρωγούς και συνοδοιπόρους και τα παιδιά μας που έχουν σπουδές στο ίδιο αντικείμενο με τον πατέρα τους».

Η επιχειρηματική της δραστηριότητα εκτείνεται σε πολλούς τομείς· εμπόριο, κατασκευές, υπηρεσίες, τουρισμό (ξενοδοχείο ΘΡΑΣΣΑ, ενοικιαζόμενα studios, εστίαση) καφέ, ανακύκλωση, μεταποίηση, λατομεία και πέντε υποκαταστήματα στην Ορεστιάδα, Λευκίμμη, Τυχερό, Αλεξανδρούπολη και Θάσο.

Η ενασχόληση με τον τουρισμό και η αγάπη για τον τόπο της είχε ως αποτέλεσμα να είναι από τα ιδρυτικά μέλη και ταμίας του Φυσιολατρικού, Περιηγητικού, Λαογραφικού, Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΜΑΘ, "Η Θράσσα" που εκτός από συμμετοχές σε εκθέσεις και φεστιβάλ για ανάδειξη των τοπικών προιόντων αναλαμβάνει δράσεις για την προβολή, ανάδειξη και διατήρηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Λαχτάρα, πολιτικό μηχανικό και επιχειρηματία, και έχουν τέσσερα παιδιά· την Αναστασία, 34 ετών, τον Μενέλαο, 32, τον Δημήτρη, 30, την Ελένη, 25 ετών και έναν εγγονό, τον Χρήστο, 2,5 ετών.

«Πρέπει να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν και να δουλέψουμε συστηματικά για ένα καλύτερο αύριο».