Αθλητικά Νέα
Πανελλήνιο open Μπάντμιντον στην Αλεξανδρούπολη
Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση προετοιμάζεται να δεχθεί η Αλεξανδρούπολη και μάλιστα σε ένα άθλημα που αποκτά συνέχεια όλο και περισσότερους φίλους.
Πρόκειται για το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά ΟΡΕΝ BADMINTON το οποίο θα διεξαχθεί τo Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, στο νέο κλειστό γυμναστήριο ΚΛΕΙΩ ΦΩΛΕΑ της Ιατρικής σχολής, στη Δραγάνα. Ουσιαστικά πίσω από το ΠΓΝΕ (δείτε στο χάρτη στο τέλος του κειμένου).
Διοργάνωση Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΕΟΦΣΑ.
“Το BADMINTON είναι ένα συναρπαστικό Ολυμπιακό άθλημα, που αναπτύσσεται γοργά και στην περιοχή μας και ήδη έχει φέρει τις πρώτες διακρίσεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Καταφέραμε να φέρουμε στην Αλεξ/πολη το σπουδαιότερο αυτό τουρνουά στην Ελλάδα και θέλουμε να το καθιερώσουμε", λένε οι διοργανωτές και σας καλούνε να γνωρίσετε από κοντά αυτό το άθλημα.
Η είσοδος είναι ελέυθερη
- Πυροβολισμό δέχτηκαν συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στον ποταμό Έβρο
(26-09-2025) - Ο Υφυπουργός "έπαιζε tetris", όταν ο βουλευτής Παπαδάκης μιλούσε για τη Νέα Βύσσα; (video)
(26-09-2025) - Ο δήμος Αλεξανδρούπολης αναζητά 15 οικίες για τη στέγαση ισάριθμων νοικοκυριών
(26-09-2025) - Έκτακτες προσλήψεις Ρομά στην Ελληνική Αστυνομία
(26-09-2025) - Δήμος Αλεξανδρούπολης: Σταυράκογλου καταγγέλλει - Μιχαηλίδης απαντά
(26-09-2025)
EN
TR






