Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πανελλήνιο Εφήβων: Στο Final 4 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!
Μία μέρα πριν την συμπλήρωση 10 χρόνων από την τελευταία κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων στο βόλεϊ (20 Μαρτίου 2013), ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προκρίνεται στο Final 4 και έχει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμη έναν τίτλο στην πλούσια συλλογή του στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.
Η ομάδα του Έβρου επικράτησε την Κυριακή στο Κατσάνειο της Θεσσαλονίκης με 3-1 της Άμιλλας Τρικάλων και προκρίθηκε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Οι παίκτες των Ιωάννη Καραπιπέρη και Γιώργου Ανδραβίζου πήραν άνετα το 1ο σετ με 25-15, με την Άμιλλα να ισοφαρίζει σε 1-1 με 22-25. Οι Εβρίτες ξανά πέρασαν μπροστά κάνοντας το 2-1 με 25-19 και με 25-21 έκαναν το 3-1 και πανηγύρισαν την πρόκριση στο Final 4 όπως και πέρυσι.
Από το Νότιο όμιλο έχει προκριθεί η ΑΕΚ, ενώ μένει να γίνουν γνωστές και άλλες δύο ομάδες εντός των επόμενων ωρών.
Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος της τελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..
- Άγνωστοι βανδάλισαν το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης - "Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι"
(10-09-2025) - Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια & επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης
(10-09-2025) - Ο καθηγητής του ΔΠΘ Δημήτριος Εμμανουλούδης μέλος στην Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου Καιρικών Φαινομένων
(10-09-2025) - Δήμαρχος Διδυμοτείχου: "Θεατρική η αποχώρηση της αντιπολίτευσης"
(10-09-2025) - Ένα βήμα πιο κοντά στη νομιμοποίηση και αναβάθμιση της παραλιακής οδού Δικέλλων – Μεσημβρίας
(10-09-2025)
EN
TR







