Κάτι τρέχει στον Έβρο
Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στο Δέλτα του Έβρου
Ήρθε πάλι ο καιρός να γιορτάσουμε τους υγροτόπους, όπως κάθε χρόνο στις αρχές Φεβρουαρίου. Φέτος η εκδήλωση, όπως και όλες οι εκδηλώσεις έχουν διπλή σημασία, καθώς συμπληρώνονται 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πληροφόρησης!
Ο Φορέας Διαχείρισης σας προσκαλεί στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους υγροτόπους και ιδιαίτερα στο ρόλο που παίζουν στη μείωση των κινδύνων από φυσικές καταστροφές.
Προστασία από τις πλημμύρες, ήπιο κλίμα, νερό για άρδευση, χιλιάδες πουλιά που ξεχειμωνιάζουν, είναι μόνο λίγες από τις αξίες που έχει το Δέλτα του Έβρου.
Ελάτε να τις ανακαλύψουμε!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση με το θέμα της ημέρας «Υγρότοποι για τη μείωση του κινδύνου από τις φυσικές καταστροφές», εκπαιδευτικές δραστηριότητες και διαδρομή στο Δέλτα του Έβρου με τα λεωφορεία του Φορέα Διαχείρισης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 25510 61000.
Φορέας Διαχείρισης
Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου
- Πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ εντοπίστηκε σε κατάστημα της Αλεξανδρούπολης (φωτο)
(06-09-2025) - Ομόφωνο "όχι" στο κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στο Σουφλί
(06-09-2025) - Γκρίνια και στο Διδυμότειχο για έργα οπτικής ίνας σε κεντρικό δρόμο
(06-09-2025) - Διπλή διάκριση για το Global Education Αλεξανδρούπολης στα ELT Excellence Awards 2025
(06-09-2025) - Για έργα ύψους 130 εκατ. ευρώ στον Έβρο έκανε λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών
(06-09-2025)
EN
TR






