Κάτι τρέχει στον Έβρο
Π.Ε Έβρου: Πραγματοποίηση αεροψεκασμών σε Διδ/τειχο, Καστανιές και Ορεστιάδα.
Αεροψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ημέρα Τρίτη (14/7/2015) σε αγροτικό-φυσικό περιβάλλον στις περιοχές μεταξύ Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Καστανεών, μετά τη δύση του ηλίου και έως τις 22.00.
Στην ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Έβρου, τονίζει ότι η εφαρμογή δεν θα γίνει σε κατοικημένες περιοχές, ωστόσο κατά την εκτέλεση της πτήσης από και προς τις περιοχές εφαρμογής ενδέχεται το ελικόπτερο να διέλθει κοντά από κατοικημένες περιοχές, χωρίς αυτό να εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Επίσης, παρακαλεί ώστε να μην κυκλοφορούν στο φυσικό περιβάλλον των παραπάνω περιοχών, άνθρωποι και ζώα, κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης του ψεκασμού.
Σε περίπτωση που δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ο αεροψεκασμός θα γίνει αύριο.
- Στον Έβρο τη Δευτέρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
(02-08-2025) - Έβρος: Επίσκεψη Ζαχαράκη & Συρίγου στη Ρούσσα για την αναγνώριση των Μπεκτασήδων Αλεβιτών
(02-08-2025) - Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στο Διδυμότειχο για την αποκατάσταση του Κάστρου
(02-08-2025) - Συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης οι γονείς της 11χρονης που πνίγηκε στον Ίμερο
(02-08-2025) - Δωρεάν οφθαλμολογικές & παιδιατρικές εξετάσεις στο νησί της Σαμοθράκης
(02-08-2025)
EN
TR






