Κάτι τρέχει στον Έβρο
Οριστικό: Στο Διδυμότειχο θα γίνει τελικά η τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αστυφυλάκων
Τις προηγούμενες ημέρες είχα ανακοινωθεί πως η τελετή ορκωμοσίας της σχολής Αστυφυλάκων θα γινόταν στην ΑΘήνα και όχι στο Διδυμότειχο όπως συνηθίζονταν.
Το γεγονός αυτό είχε επισημάνει και η Βουλευτής Ν. Έβρου, Αναπληρώτρια Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Επικοινωνίας & Ενημέρωσης - ΣΥΡΙΖΑ κ. Νατάσα Γκαρά η οποία μέσω δελτίο τύπου εξέφρασε την έντονη αντίθεσή της.
Συγκεκριμένα είχε τονίσει πως η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία στην ΑΘήνα και όχι στο Διδυμότειχο όπως συνέβαινε μέχρι και σήμερα. Διαβάστε εδώ όλα όσα είχε αναφέρει για το ζήτημα.
Ευτυχώς η κυβέρνηση ανέτρεψε την απόφαση της και τελικά η τελτή ορκωμοσίας θα γίνει κανονικά στο Διδυμότειχο.
Ακολουθεί και η επίσημη απόφαση της Ελληνικής αστυνομίας:
"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, οι τελετές αποφοίτησης και ονομασίας των νέων Αστυφυλάκων, θα πραγματοποιηθούν την 1 Οκτωβρίου 2022, στις έδρες των Σχολών που φοίτησαν και συγκεκριμένα σε Κομοτηνή, Διδυμότειχο και Ρέθυμνο."
- Η Ανώτερη Σχολή ΑΚΜΗ και το Επιμελητήριο Έβρου ενώνουν τις δυνάμεις τους
(04-09-2025) - Υποσχέσεις για "μαρίνα" στη Ροδόπη - Η Αλεξανδρούπολη ακόμα περιμένει
(04-09-2025) - Εκδήλωση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) Δήμου Αλεξανδρούπολης
(04-09-2025) - Για ασυδοσία των εταιρειών δικτύων κοινής ωφέλειας, κάνει λόγο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης
(04-09-2025) - Προσλήφθηκε έγκαιρα το προσωπικό καθαριότητας για τα σχολεία της Ορεστιάδας
(04-09-2025)
EN
TR







