Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ορεστιάδα: Νεκρός μέσα σε χωράφια βρέθηκε ο 48χρονος που είχε εξαφανιστεί
Τραγικό επίλογο είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου Χρήστου Μαντίδη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 17 Ιανουαρίου, από τον Πύργο Ορεστιάδας, όπου διέμενε.
Ο 48χρονος εντοπίστηκε έπειτα από 14 ημέρες νεκρός, σε χωράφια, ανάμεσα στην Παταγή και τα Αμπελάκια. Το άψυχο σώμα του εντόπισε κάτοικος κυνηγός της περιοχής που είχε βγει βόλτα με τα σκυλιά του.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, αλλά τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να γίνουν γνωστά από τη νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη.
Να σημειωθεί ότι η αδερφή του μιλώντας στο e-evros.gr είχε αναφέρει ότι το όχημα με το οποίο μετακινείτο ήταν ένα μηχανάκι τύπου «παπάκι» και ανησυχούσε λόγω ολισθηρότητας στο οδικό δίκτυο της περιοχής κάνοντας λόγο για πιθανότητα ατυχήματος σε σημεία που δεν είναι άμεσα ορατά από τον δρόμο.
- Δεν πήρε επίσημη θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ για τη μεταφορά της προτομής Σεβήρου στο Διδυμότειχο
(31-07-2025) - Από τα πιο "τσουχτερά ενοίκια" για τους φοιτητές έχει η Αλεξανδρούπολη
(31-07-2025) - Προσχολική αγωγή και δημιουργική απασχόληση παιδιών στον Δήμο Ορεστιάδας
(31-07-2025) - "Περίεργος" βανδαλισμός στο αυτοκίνητο της Αντιδημάρχου Πολιτισμού στην Ορεστιάδα
(31-07-2025) - Πεσμένη η κίνηση στη Σαμοθράκη - Με ελάχιστους επιβατές χθες το καράβι
(31-07-2025)
EN
TR







