Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ορεστιάδα: Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια, χαρίζουμε μεγάλα χαμόγελα!
Για τρίτη χρονιά η Ομάδα Γονέων Ορεστιάδας διοργανώνει "συλλογή πλαστικών καπακιών", προκειμένου να ενισχυθεί ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία.
Πιο συγκεκριμένα, η Ομάδα γονέων καλεί όλους τους πολίτες που συγκέντρωναν πλαστικά καπάκια από μπουκάλια νερού, χυμών, αναψυκτικών κτλ., να τα πάνε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, από τις 9:00 έως τις 18:00, στην κεντρική πλατεία της πόλης, ώστε να παραδοθούν σε εταιρεία ανακύκλωσης έναντι οικονομικού ανταλλάγματος.
Έτσι θα καταφέρουν να κάνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας λίγο πιο εύκολη, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι.
Η συνεισφορά όλων μας είναι για ακόμα μια φορά το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας και αυτό μόνο με τη συλλογή πλαστικών καπακίων από μπουκάλια, ώστε να γίνουν αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη.
Όλια Γκαντανίδου
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






