Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ορεστιάδα: Ημερίδα για τον καρκίνο του δέρματος και την αντιηλιακή προστασία
Το καλοκαίρι έφτασε και ο Δήμος Ορεστιάδας διοργανώνει μια πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα ημερίδα για τον καρκίνο του δέρματος και την αντιηλιακή προστασία. Στόχος της ημερίδας είναι η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας.
Το θέμα της ενημερωτικής ημερίδας θα αναπτύξει η πλαστική χειρούργος Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ Αλεξανδρούπολης κα. Δέσποινα Κακαγιά.
Η διοργάνωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας και παράλληλα η ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του δέρματος και τη σημασία της πρόληψης.
Σύνθημα της ενημερωτικής ημερίδας είναι «η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές».
- Δεν πήρε επίσημη θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ για τη μεταφορά της προτομής Σεβήρου στο Διδυμότειχο
(31-07-2025) - Από τα πιο "τσουχτερά ενοίκια" για τους φοιτητές έχει η Αλεξανδρούπολη
(31-07-2025) - Προσχολική αγωγή και δημιουργική απασχόληση παιδιών στον Δήμο Ορεστιάδας
(31-07-2025) - "Περίεργος" βανδαλισμός στο αυτοκίνητο της Αντιδημάρχου Πολιτισμού στην Ορεστιάδα
(31-07-2025) - Πεσμένη η κίνηση στη Σαμοθράκη - Με ελάχιστους επιβατές χθες το καράβι
(31-07-2025)
EN
TR






