ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην παραλιακή Αλεξανδρούπολης.
27-04-2015
Από φέτος το καλοκαίρι θα μπορούν να απολαμβάνουν την παραλία της Απολλωνιάδας, την πιο κοντινή παραλία από το κέντρο της πόλης, οι Αλεξανδρουπολίτες.
Οι εργασίες προστασίας της ακτής έχουν ολοκληρωθεί, και το μόνο που μένει είναι η αρχιτεκτονική ανάπλαση και διαμόρφωση του χώρου, ώστε να αξιοποιηθεί το "μπαλκόνι" της Αλεξανδρούπολης.
Στόχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης είναι να γίνει πόλος έλξης τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους κατοίκους του Δήμου όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χρήστος Γερακόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Thrakinet.
Δείτε το σχετικό video:
σαν σημερα
- Νέα Διεύθυνση στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπολης
(25-09-2025) - Τριήμερο υποδοχής νέων φοιτητών στο Τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας
(25-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Τρίχρονο παιδί με αυτισμό "εγκλωβισμένο" στο σπίτι λόγω γραφειοκρατίας & αδιαφορίας!
(25-09-2025) - Σκληρή πολιτική "κόντρα" στον Δήμο Σαμοθράκης
(25-09-2025) - 300.000 ευρώ για τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα στην Αλεξανδρούπολη
(25-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






