Κάτι τρέχει στον Έβρο
Οι αγρότες αποφάσισαν: Κλείνουν το τελωνείο των Κήπων!
Η υπομονή των αγροτών - κτηνοτρόφων εξαντλήθηκε! Με μια σκληρή ανακοίνωση-κάλεσμα, ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, αναγγέλλοντας την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών του.
Το Σάββατο 2 Μαΐου 2026, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής προχωρούν σε πλήρη αποκλεισμό του Τελωνείου των Κήπων, μετατρέποντας το σημείο σε σύμβολο αντίστασης απέναντι σε αυτό που περιγράφουν ως συνεχή εμπαιγμό και κατάφωρη αδικία.
Στην ανακοίνωσή τους δηλώνουν αποφασισμένοι να μην παραδοθούν αμαχητί. Η απόφαση για τον αποκλεισμό της σημαντικής αυτής εμπορικής πύλης δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, αλλά ως ύστατη προσπάθεια να ακουστεί η φωνή τους και να προστατευτεί το μέλλον των επόμενων γενεών στη γη του Έβρου.
Συγκεκριμένα αναφέρουν: "Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας πήραν την απόφαση: Η ανοχή τελείωσε.
- Video: Ολοκληρώθηκε η Εθνική Διακλαδική Άσκηση Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 25»
(05-10-2025) - Νέα σύλληψη Τούρκου με δεκάδες πυροβόλα όπλα στη Θράκη (video)
(05-10-2025) - Φορτηγά & λεωφορεία στην Ορεστιάδα εντοπίστηκαν με πειραγμένους ταχογράφους
(05-10-2025) - Τι υποστήριξαν οι 13 Τούρκοι που συνελήφθησαν στον Έβρο
(05-10-2025) - Μνημείο για τον Σμηναγό Βουτίδη θα ανεγερθεί στην πλατεία της Ιτέας
(05-10-2025)
EN
TR







