Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης στο πλάι των αγροτών του Έβρου
Ημερίδα για την ενημέρωση των Αγροτών του Έβρου σχετικά με τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός δημητριακών Ορεστιάδας «η Ένωση» με θέμα «Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Έβρου: Χρηματοδοτικά εργαλεία για την αγροτική ανάπτυξη μέσω του ΠΑΑ και του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ».
Στην εν λόγω ημερίδα θα παρευρεθεί ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης εκ μέρους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων του Υπουργείου Δημήτρης Παπαγιαννίδης μαζί με στελέχη της Γραμματείας.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των Αγροτών του Έβρου σχετικά με τα τρέχοντα θέματα αγροτικής πολιτικής που τους αφορούν (νέα ΚΑΠ, έργα αγροτικής οικονομίας στον Έβρο, νέα Προγράμματα από το ΠΑΑ)
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/1/2024 στις 11 πμ, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδας.
- Νέα Διεύθυνση στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπολης
(25-09-2025) - Τριήμερο υποδοχής νέων φοιτητών στο Τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας
(25-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Τρίχρονο παιδί με αυτισμό "εγκλωβισμένο" στο σπίτι λόγω γραφειοκρατίας & αδιαφορίας!
(25-09-2025) - Σκληρή πολιτική "κόντρα" στον Δήμο Σαμοθράκης
(25-09-2025) - 300.000 ευρώ για τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα στην Αλεξανδρούπολη
(25-09-2025)
EN
TR







