Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ο Σταύρος Σταυράκογλου στην κάμερα του e-evros.gr (video)
Λίγες ώρες πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, συναντήσαμε στο φιλόξενο χώρο του Kerouac στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης τον Σταύρο Σταυράκογλου, υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΡΧΗ".
Μαζί του συζητήσαμε θέματα της επικαιρότητας που "καίνε". Μεταξύ άλλων, ο κ. Σταυράκογλου τοποθετήθηκε για την ανάγκη κατάρτισης σχεδίων πολιτικής προστασίας για τη θωράκιση του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής από τα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ μας "προκάλεσε" να διερευνήσουμε 4 ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στο e-evros.gr στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και το video από τα εγκαίνια του εκλογικόυ κέντρου στις Φέρες:
- Η Αλεξανδρούπολη ανοίγει την αυλαία στην ένταξη: Νέα αρχή για τους "ΑΜΕΑ Θεατρόφιλους"
(14-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Καλλιεργούσε στο αγρόκτημα του χασισόδεντρα
(14-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε μέσα σε διαμέρισμα
(14-09-2025) - Έτσι... φαντάζει το νέο τελωνείο των Κήπων (φωτο)
(14-09-2025) - Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις κατατακτήριες στο Μουσικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
(14-09-2025)
EN
TR







