Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ο Μηταράκης μίλησε για τον Έβρο: 240 επιπλέον θέσεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου & 20 θέσεις για καραντίνα!
"Οι νέες δομές θα συμβάλουν αποφασιστικά στην προστασία των νησιών μας, ώστε να μην ξαναβιώσουμε τα γεγονότα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ" ανέφερε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης ενημερώνοντας την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής σχετικά με το έργο και τη σύναψη σύμβασης για την "Κατασκευή Περιφερειακών Υπηρεσιών, δομών και διακριτών χώρων του άρθρου 8 του Ν.4375/2016 στη Λέσβο, τη Χίο και την αναβάθμιση της υφιστάμενης Δομής στο Φυλάκιο Έβρου".
Συγκεκριμένα για την αναβάθμιση του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο, ο υπουργός διευκρίνισε ότι "περιλαμβάνουν μία επέκταση περίπου 30 στρέμματα, για τη δημιουργία επιπλέον 240 θέσεων για ΠΡΟΚΕΚΑ και 20 θέσεων για καραντίνα. Η επιπλέον δόμηση αφορά περίπου 6,5 στρέμματα για χώρους ΠΡΟΚΕΚΑ, καραντίνας, διοίκησης, κοινόχρηστους και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Ο τελικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 21.718.039,66 ευρώ".
Αναλυτικότερα προβλέπεται:
5 κτήρια διαμονής
11 αποθήκες
6 κτήρια διοίκησης
5 εστιατόρια
1 κτήριο φρουράς
7 κτήρια δραστηριοτήτων
2 κτήρια για αναρρωτήριο και ιατρεία
5 κτήρια καταστημάτων και 3 κτήρια για ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
newsroom @e-evros.gr
- «Όχι» από το Δημοτικό Συμβούλιο Σουφλίου στο κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ σε Σουφλί & Τυχερό
(02-11-2025) - Έτοιμη για την εκτόξευση του Νανοδορυφόρου MICE-1 η Prisma Electronics
(02-11-2025) - «Να μάθουμε να αγαπάμε» – Παρέμβαση του Μητροπολίτη κ. Ανθίμου στην εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία
(02-11-2025) - Θύμα απάτης με αγγελίες για κουτάβια στο διαδίκτυο έπεσε μια γυναίκα στις Φέρες
(02-11-2025)
EN
TR






