Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί την Αλεξανδρούπολη
Στις 14 και 15 Μάη, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα. Στην πρωτεύουσα του νομού Έβρου μάλιστα θα συμμετέχει στην εκδήλωση της ΤΕ Εβρου με θέμα «Οι κίνδυνοι από τη μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε στρατιωτική και ενεργειακή πύλη – οι θέσεις του ΚΚΕ υπέρ του λαού».
Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
Σάββατο 14 Μάη
Στις 11.00: Συνάντηση με τους εργαζομένους στα «Πετρέλαια Καβάλας» και στη «Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων», στην πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα.
Στις 19.00: Ομιλία στην εκδήλωση της ΤΕ Εβρου με θέμα «Οι κίνδυνοι από τη μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε στρατιωτική και ενεργειακή πύλη – οι θέσεις του ΚΚΕ υπέρ του λαού». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Εγνατία».
Στις 21.00 θα παρευρεθεί στη συνεστίαση της ΤΕ Καβάλας στο εστιατόριο "yalos".
Κυριακή 15 Μάη
Στις 10.00: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη στο δημαρχείο Ξάνθης.
Στις 11.00: Ομιλία στη συγκέντρωση της ΚΟ Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.
- Επανέναρξη υπηρεσιών εκφόρτωσης και αεριοποίησης στον τερματικό σταθμό LNG Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025) - ΑΜΘ: 4,4 εκ. ευρώ, για δωρεάν, ισότιμη και χωρίς αποκλεισμούς πρόσβαση σε βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ
(12-08-2025) - Αεραθλητής από την Αλεξανδρούπολη στη Βαλκανιάδα 2025
(12-08-2025) - Προχωρά το πρόγραμμα μετεγκατάστασης στον Έβρο, με ενίσχυση 10.000 ευρώ
(12-08-2025) - Μεγάλη κινητοποίηση, αλλά πνιγμός δεν υπήρξε στα Δίκελλα Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025)
EN
TR






