Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ο εθελοντισμός σε άλλη διάσταση στη Νίψα! (φωτο)
Μια ακόμα συγκινητική κίνηση προσφοράς σημειώθηκε στον οικισμό της Νίψας, ο λόγος για τη φωτεινή πινακίδα που τοποθετήθηκε στην είσοδο του χωριού.
Η πινακίδα αποτελεί δωρεά του Σπύρου Ουσταμπασίδη, τον οποίο και ευχαρίστησε δημόσια ο Αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης, Μπάμπης Παντελίδης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο εθελοντισμός σε άλλη διάσταση. Τοποθετήθηκε φωτεινή πινακίδα στο πάρκο της Νίψας, μια προσφορά του Σπύρου Ουσταμπασίδη, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ!»
Η πράξη αυτή ενισχύει το ήδη έντονο αίσθημα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς που χαρακτηρίζει τους κατοίκους της Νίψας. Μόλις έναν μήνα πριν, ολοκληρώθηκε με παρόμοιο τρόπο η δημιουργία μιας νέας, πλήρως εξοπλισμένης αίθουσας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νίψας, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για τις ανάγκες των μελών και των φίλων του.
Η κατασκευή της αίθουσας έγινε αποκλειστικά μέσω της εθελοντικής προσφοράς πολιτών – τόσο οικονομικά όσο και με προσωπική εργασία. Η Δημοτική Αρχή στάθηκε αρωγός, παρέχοντας τα απαραίτητα υλικά και υποστηρίζοντας εμπράκτως τη δημιουργική δράση της τοπικής κοινωνίας.
Η Νίψα αποδεικνύει με πράξεις πως όταν υπάρχει συνεργασία, εθελοντισμός και αγάπη για τον τόπο, μπορούν να γίνουν πράγματα.
Η νέα φωτεινή πινακίδα στολίζει πλέον το πάρκο του οικισμού, λειτουργώντας όχι μόνο ως καλλιτεχνική παρέμβαση, αλλά και ως σύμβολο της συλλογικής προσπάθειας.
- Χωρίς μαθήματα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στις 26 Σεπτεμβρίου
(24-09-2025) - Διαμαρτυρία στην Αδριανούπολη, για "σφαγή Τούρκων" το 1821
(24-09-2025) - ΤΕΕ Θράκης και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο
(24-09-2025) - Διαγωνισμός 2 εκατομμύρια ευρώ, για τις τουριστικές υποδομές στο Διδυμότειχο
(24-09-2025) - Το 12ο Super Cup Ποδοσφαίρου των Αστυνομικών, πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη (videos)
(24-09-2025)
EN
TR







