Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ο Θ.Μουστακίδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βραβεύτηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού
Σε κορυφαίο προπονητή της Volley League για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018, αναδείχθηκε ο Εβρίτης τεχνικός Θανάσης Μουστακίδης.
Ο προπονητής από το Σουφλί που έχει αναλάβει την ιστορική ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, παρέλαβε το βραβείο του από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, λίγο πριν τη διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Μουστακίδης είχε δεχθεί και πρόταση για την ανάληψη της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ, την οποία όμως απέρριψε.
Στο γεγονός πως κατάφερε να αποσπάσει τις περισσότερες ψήφους εκ μέρους των συναδέλφων του, διαδραμάτισε ρόλο η εξαιρετική του δουλειά στον Εθνικό για τον οποίο η περσυνή σεζόν δεν ήταν από τις καλύτερες, και ο οποίος διαθέτει από τους χαμηλότερους προϋπολογισμούς στην κατηγορία, στην οποία όμως κατάφερε να παραμείνει.
- Το αμερικάνικο πλοίο «ARC Commitment» ξεφόρτωσε στρατιωτικά οχήματα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(07-10-2025) - Σε διαγωνισμό κοινοτομίας διακρίθηκε ομάδα του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας
(07-10-2025) - Συνάντηση των πρυτανικών αρχών του ΔΠΘ και του ΑΠΘ στην Κομοτηνή
(07-10-2025) - Απαγόρευση διέλευσης από τις ιρλανδικές διαβάσεις Καστανεών και Ριζίων
(07-10-2025) - Αρνητικό αποτέλεσμα με πτώση εσόδων κατά 35,69% στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης
(07-10-2025)
EN
TR






