Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Θηβαίος

Κάτι τρέχει στον Έβρο

'Ντου' της Αστυνομίας στο 'κρυφό πάρτυ της αποθήκης'.

'Ντου' της Αστυνομίας στο 'κρυφό πάρτυ της αποθήκης'.

01-01-2014
Λίγο μετά τις 04:00 τα χαράματα της Πρωτοχρονιάς και μετά από καλά συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Αλεξανδρούπολης, συννελήφθησαν 9 άτομα για κατοχή ναρκωτικών και φορολογικές απάτες.

Τριάντα άντρες της Αστυνομίας μέλη του Σώματος Δίωξης Ναρκωτικών, του ΟΠΚΕ, της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και ελεγκτές του ΣΔΟΕ έκαναν έφοδο «κινηματογραφικού τύπου» σε αποθήκη στην περιοχή των νέων νεκροταφείων όπου γινόταν Πρωτοχρονιάτικο «μυστικό» πάρτυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «πέσιμο» ήταν αποτέλεσμα 10ήμερης παρακολούθησης και συλλογής πληροφοριών από την Αστυνομία.
Η έφοδος πραγματοποιήθηκε από την πίσω πόρτα της αποθήκης όπου οι αστυνομικοί μπήκαν αιφνιδιαστικά στο χώρο και (με τα όπλα παρατεταμένα) ακινητοποίησαν τους παρευρισκόμενους στο πάρτυ.

Ακολούθησε έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και σωματικός έλεγχος σε όλους με αποτέλεσμα να προσαχθούν 9 άτομα για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών (ινδική κάνναβη, κοκαΐνη). Δύο εκ των εννέα συλληφθέντων φέρονται ως διοργανωτές του παρτυ και τους βαρύνουν και κατηγορίες φοροδιαφυγής μιας και εντοπίστηκαν περισσότερες από 200 αθεώρητες αποδείξεις.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή οι συλληφθεντες κρατούνται όπου και θα ακολουθήσει η νόμιμη διαδικασία.

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου της Αστυνομίας σχετικά με το συμβάν.