Κάτι τρέχει στον Έβρο
Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: 14 περιστατικά με κατάγματα μέσα σε μία βδομάδα, λόγω χιονιά
Δεκατέσσερα είναι τα περιστατικά που καταγράφηκαν στο ΠΓΝΕ Διδυμοτείχου μέσα στο μικρό διάστημα των 7 ημερών. Το εβδομήντα τοις εκατό μάλιστα από αυτά έχρηζαν χειρουργικής επέμβασης.
Πρόκειται κυρίως για άτομα μεγάλης ηλικίας, όπως είπε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου, Κώστας Βαφειάδης.
Ο κ. Βαφειάδης εκτίμησε, επίσης, ότι ο αριθμός των περιστατικών αναμένεται να αυξηθεί, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις σχετικά με νέα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Παράλληλα, κατά την εορταστική περίοδο, ο αριθμός τραυματισθέντων από τροχαία ατυχήματα που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, δεν αυξήθηκε σε σχέση με πέρυσι, όμως σημαντικός είναι ο αριθμός αυτών, ανεξαρτήτου ηλικίας, που φτάνουν στα έκτακτα περιστατικά αντιμετωπίζοντας εμπύρετες λοιμώξεις και πνευμονίες.
«Είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός στις ομάδες υψηλού κινδύνου, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι κατηγορίες ανθρώπων που η επαγγελματική τους ιδιότητα απαιτεί συναναστροφή με πολλά άτομα, όπως επίσης και των εργαζομένων στην υγεία», σημείωσε ο κ. Βαφειάδης.
- Μειωμένη υδροδότηση στην Αισύμη - Εμφιαλωμένο νερό για τους κατοίκους
(03-11-2025) - Στον Έβρο αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός και αυτήν την εβδομάδα
(03-11-2025) - Κατεβαίνουν τα τρακτέρ των αγροτών στην Αλεξανδρούπολη - Αστυνομικό "μπλόκο"
(03-11-2025) - Πόσα πήραν οι καλλιτέχνες στον φετινό Άρδα - Τα επίσημα στοιχεία
(03-11-2025) - Τοποθέτηση υπόγειων κάδων απορριμμάτων σε τρεις δρόμους της Αλεξανδρούπολης
(03-11-2025)
EN
TR






