Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Νεκρός 43χρονος ψαροντουφεκάς στη Σαμοθράκη ενώ ψάρευε

Νεκρός 43χρονος ψαροντουφεκάς στη Σαμοθράκη ενώ ψάρευε

03-06-2024
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 43χρονου άνδρα στη Σαμοθράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κάτω από τραγικές συνθήκες σήμερα περί τις 18:00. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, στο Ακρωτήρι Καμαριώτισσας, όταν ένα σκάφος πέρασε από επάνω του ενώ έκανε ψαροντούφεκο. 
 
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος του νησιού, ασχολείτο με την αγαπημένη του δραστηριότητα, το ψαροντούφεκο, όταν συνέβη το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, όταν ένα σκάφος, χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του δύτη, πέρασε από πάνω του.
 
Το σκάφος ανήκει σε Βούλγαρους.
 

CRUSTA

 
 
Η σορός του νεαρού άνδρα μεταφέρθηκε στο λιμάνι από σκάφος του Λιμενικού, προκαλώντας θλίψη και συγκλονισμό στην τοπική κοινωνία της Σαμοθράκης. Οι τοπικές αρχές ερευνούν το συμβάν για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας από το σκάφος καθώς ο δύτης είχε τη σημαδούρα του.
 
Ο θάνατος του νεαρού άνδρα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στους οικείους και τους φίλους του. Είναι μια τραγική υπενθύμιση του πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια στη θάλασσα και της ανάγκης για αυστηρότερη τήρηση των κανονισμών από όλους τους εμπλεκόμενους στις θαλάσσιες δραστηριότητες.
 
newsroom @ e-evros.gr