Κάτι τρέχει στον Έβρο
Νεκρό μεταφέρθηκε 3χρονο παιδάκι στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Συναγερμός σήμερα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όταν μια νεαρή μητέρα έφτασε με το 3χρονο παιδί της ζητώντας βοήθεια.
Μετά την πρώτη εξέταση διαπιστώθηκε ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό ενώ η γενική εξωτερική του εικόνα ήταν τραγική.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, το 3χρονο παιδί ήταν εμφανώς υποσιτισμένο και η μητέρα του δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερα και αξιόπιστα στοιχεία για την κατάστασή του ενώ ο πατέρας του βρίσκεται στο εξωτερικό.
Όλη η οικογένεια ανήκει σε ευπαθή πληθυσμιακή ομάδα της περιοχής και γίνεται έρευνα για το αν υπάρχουν και άλλα μέλη της που χρειάζονται φροντίδα.
Αυτή τη στιγμή διενεργείται νεκροψία στο σώμα του μικρού παιδιού και αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου ενώ η μητέρα του βρίσκεται υπό αστυνομική επιτήρηση.
newsroom © e-evros.gr
- Θανατώθηκαν 357.000 ζώα και ο Υπουργός συστήνει τώρα "εθνική επιτροπή"
(23-10-2025) - Υπογραφή Μνημονίου μεταξύ της Γ.Γ. Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και του ΔΠΘ
(23-10-2025) - 4 Νέα βραβεία για τις επιδόσεις της φέρνει στη Κομοτηνή η Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης
(23-10-2025) - Ομάδα τεσσάρων φοιτητριών του ΔΠΘ, παρουσίασαν καινοτόμο λίπασμα
(23-10-2025) - Συνελήφθη καταδικασμένος παιδεραστής στην Ορεστιάδα
(23-10-2025)
EN
TR







