Κάτι τρέχει στον Έβρο
Νέα συγκέντρωση και πορεία για τα Τέμπη στην Αλεξανδρούπολη (video)
Nέα κινητοποίηση για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 07 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ. στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.
Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει το νομαρχιακό τμήμα Έβρου της ΑΔΕΔΥ, συντασσόμενο με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, που θυμίζει για μία ακόμα φορά την απαίτηση της κοινωνίας για απόδοση όλων των πολιτικών και ποινικών ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών, όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, για παύση κάθε προσπάθειας συγκάλυψης και για ανάδειξη των πραγματικών αιτιών του εγκλήματος.
Επιπλέον, το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων καταγγέλλει και την «προτεινόμενη από τον Πρωθυπουργό εφαρμογή της αξιολόγησης, ως συνταγματική επιβολή», υπογραμμίζοντας πως αυτό «θα λειτουργήσει ως άλλοθι και μέτρο μπαζώματος των διαχρονικών κυβερνητικών ευθυνών για κάθε εγκληματική έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές, εξοπλισμούς και ασφαλείς συνθήκες εργασίες».
- Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού
(25-10-2025) - Θέλεις να μάθεις την τέχνη της φωτογραφίας; Ξεκινά νέο πρόγραμμα στο ΚΔΒΜ
(25-10-2025) - Ένας ιδιώτης μπορεί να "ξαναζωντανέψει" τα Ιαματικά Λουτρά Σαμοθράκης (video)
(25-10-2025) - 'Εβρος: Οι διακινητές ζητούν 2.000 έως 5.000 ευρώ ανά άτομο για να εγγυηθούν ένα «σίγουρο πέρασμα»
(25-10-2025) - Αρχίζει η Βασική Σχολή Εκπαίδευσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στον Έβρο
(25-10-2025)
EN
TR







