Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η κ. Μπαμπούρα είναι ασφαλιστικός πράκτορας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ένωσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Ν. Έβρου
Η κ. Μπαμπούρα είναι ασφαλιστικός πράκτορας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ένωσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Ν. Έβρου

Μπαμπούρα Κρυσταλλένια: Υπ. Δημ. Σύμβουλος με την παράταξη "ΑΡΧΗ" του Σταύρου Σταυράκογλου

25-09-2023

Άνθρωπος του επιχειρείν και της εργασίας με πλούσιο βιογραφικό στον χώρο των υπηρεσιών και με ενεργό συμμετοχή στην τοπική κοινωνία.

Ο λόγος για την Κρύστα Μπαμπούρα, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "ΑΡΧΗ" του Σταύρου Σταυράκογλου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, «η δέσμευσή της για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον Δημότη δίπλα στον Σταύρο Σταυράκογλου με την παράταξη "ΑΡΧΗ" είναι το προσωπικό της στοίχημα».

Η κ. Μπαμπούρα είναι ασφαλιστικός πράκτορας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ένωσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Ν. Έβρου.

Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα

Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στο χώρο της διαφήμισης με εξειδίκευση στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Στη συνέχεια, ανέλαβε τον ρόλο της υπεύθυνης πωλήσεων σε μεγάλη γνωστή Ελληνική εταιρεία.

Κατόπιν ανέλαβε υψηλή διοικητική θέση σε κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία. Ο χώρος των ασφαλειών την κέρδισε, γι' αυτό και δημιούργησε δικά της ασφαλιστικά γραφεία ως ασφαλιστική πράκτορας, τα οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα. Είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ένωσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Νομού Έβρου.

Ως εντεταλμένη σύμβουλος του απερχόμενου δημάρχου, η Κρύστα Μπαμπούρα ασχολήθηκε ενεργά με την υπηρεσία εξυπηρέτησης του δημότη, την οποία εκσυγχρόνισε και ψηφιοποίησε. Επίσης, είχε την ευθύνη συμμετοχής του δήμου σε εκθέσεις τουρισμού εντός και εκτός συνόρων, αναδεικνύοντας τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής.

Η Κρύστα Μπαμπούρα συμμετέχει ενεργά στα κοινά από τα νεανικά της χρόνια, δίνοντας έμφαση στον πολιτισμό, τον τουρισμό και την κοινωνική φροντίδα.

Διετέλεσε επί σειρά ετών ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων των Φερών και του Μοναστηρακίου απ' όπου και κατάγεται, αναπληρωματικό μέλος στον φορέα διαχείρισης ΔΕΛΤΑ του Έβρου, καθως και Αριστίνδην μέλος του Επιμελητηρίου Έβρου.

Επί 12ετία ήταν Πρόεδρος Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Α' βάθμιας & Β' βάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Φερών.

«Με την αφοσίωση και την ενέργειά της, είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ασφάλεια στον τόπο», καταλήγει στην ανακοίνωσή της.