Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μονοψήφιος ο αριθμός των ασθενών με κορονοϊό στο ΠΓΝΑ
Μονοψήφιος είναι εδώ και δύο εβδομάδες ο αριθμός των κρουσμάτων με κορονοϊό που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ert.gr τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που νοσηλεύονται σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου είναι τρία (3).
Από αυτά τα δυο (2) νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (ΜΕΛ) και ένα (1 ) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε εχθές το απόγευμα της Τετάρτης 10 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2576.
Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο έχουμε έναν καταγεγραμμένο θάνατο με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 139 (36 γυναίκες και 103 άνδρες).
- Νέα Διεύθυνση στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπολης
(25-09-2025) - Τριήμερο υποδοχής νέων φοιτητών στο Τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας
(25-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Τρίχρονο παιδί με αυτισμό "εγκλωβισμένο" στο σπίτι λόγω γραφειοκρατίας & αδιαφορίας!
(25-09-2025) - Σκληρή πολιτική "κόντρα" στον Δήμο Σαμοθράκης
(25-09-2025) - 300.000 ευρώ για τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα στην Αλεξανδρούπολη
(25-09-2025)
EN
TR






