- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μονοψήφιος ο αριθμός των ασθενών με κορονοϊό στο ΠΓΝΑ
Μονοψήφιος είναι εδώ και δύο εβδομάδες ο αριθμός των κρουσμάτων με κορονοϊό που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ert.gr τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που νοσηλεύονται σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου είναι τρία (3).
Από αυτά τα δυο (2) νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (ΜΕΛ) και ένα (1 ) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε εχθές το απόγευμα της Τετάρτης 10 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2576.
Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο έχουμε έναν καταγεγραμμένο θάνατο με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 139 (36 γυναίκες και 103 άνδρες).
- Ποιοι ήταν οι 12 Απόστολοι και πως πέθαναν;
(30-06-2025) - Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025)
EN
TR






