- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μία τεράστια σημαία του Αγίου Γεωργίου, δώρο των Χειμερινών Κολυμβητών Ορεστιάδας, πλέον κυματίζει στο ακριτικό Καστελλόριζο!
Η ομάδα των Χειμερινών Κολυμβητών Ορεστιάδας δώρισε μία τεράστια σημαία του Αγίου Γεωργίου στο Καστελλόριζο για να κυματίζει εκεί υπερήφανη! Προς το παρόν η σημαία έχει τοποθετηθεί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο νησί όμως η τελική της θέση είναι στην είσοδο του νησιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr η συγκεκριμένη σημαία έχει διαστάσεις 15Χ15 μέτρα και την φιλοτέχνησε ο Ξανθιώτης Στράτος Μυλωνάς ενώ εμπνευστής ήταν ο Παπά Γιώργης, ενώ η σημαία ως τελική θέση θα τοποθετηθεί στην είσοδο του Καστελλόριζου!
Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα των Χειμερινών Κολυμβητών Ορεστιάδας τα Θεοφάνεια 2022 βούτηξαν στην τελετή Αγιασμού των υδάτων, στα παγωμένα νερά του Καστελλόριζου! Σχετικό ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να βρείτε εδώ.
Από εκείνη τη "χειμερινή" επίσκεψή τους στο νησί συζητήθηκε αυτή η ιδέα για την σημαία αυτή και όπως βλέπουμε πήρε "σάρκα και οστά"!
newsroom@e-evros.gr
- Ποιοι ήταν οι 12 Απόστολοι και πως πέθαναν;
(30-06-2025) - Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025)
EN
TR






