Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μητροπολίτης Φλωρίνης εξελέγη ο Πρωτοσύγκελλος π. Ειρηναίος Λαφτσής
Νέος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας εξελέγη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Αρχιμ. Ειρηναίος Λαφτσής.
Το Σεπτό Σώμα της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, εξέλεξε τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, Αρχιμ. Ειρηναίο Λαφτσή, ως νέο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας με 61 ψήφους, ενώ στο τριπρόσωπο έλαβε 63 ψήφους.
Σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου, ο Θεοφιλέστατος Εψηφισμένος Μητροπολίτης θα δώσει ενώπιον του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και των Μελών της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος το λεγόμενο «Μικρό Μήνυμα», ενώ λίγο αργότερα στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη το «Μεγάλο Μήνυμα».
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
EN
TR







