Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Άρης Παντελίδης, Παντελίδης Ανδρέας, Γκρισουκίδης Νικόλαος, Τσακαλίδης Ηλίας
Άρης Παντελίδης, Παντελίδης Ανδρέας, Γκρισουκίδης Νικόλαος, Τσακαλίδης Ηλίας

Με τρεις αθλητές από Αλεξανδρούπολη το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα MMA Σλοβακίας

14-05-2024

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MMA 2024 θα διεξαχθεί στη Σλοβακία, στην περιοχή High Tatras, από τις 12 έως τις 20 Μαΐου.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμπεριληφθούν αγώνες U18 ανδρών & γυναικών σε ένα ηπειρωτικό πρωτάθλημα, παράλληλα με τους αγώνες των ενηλίκων.

Η GAMMA Hellas έχει επιβεβαιώσει εννέα από τους δέκα αθλητές της που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, το οποίο θα λάβει χώρα στο Bellevue Grand Hotel.

Ανάμεσα στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα είναι ο Ανδρέας Παντελίδης, ο οποίος κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Ελλάδα, στην κατηγορία U18 72.6kg. Ο Παντελίδης θα επιστρέψει στην κατηγορία U18 με στόχο ακόμα υψηλότερα.

Προπονητής της Εθνικής μας ομάδας είναι ο Παντελίδης Αριστείδης (Φωτογραφία αριστερά) από την Αλεξανδρούπολη, με τρεις από τους εννέα αθλητές να είναι από την πόλη μας.


Αριστερά από τον κ. Άρη Παντελίδη προπονητή ΜΜΑ Εθνικής ομάδος, είναι ο Παντελίδης Ανδρέας πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής ομάδας, παίζει στα 70,3 Kg, ο μεσαίος αθλητής είναι ο Γκρισουκίδης Νικόλαος μέλος της Εθνικής ομάδας παίζει στα 58,7 kg και ο δεξιά αθλητής είναι ο Τσακαλίδης Ηλίας μέλος της Εθνικής ομάδας Μ.Μ.Α παίζει στα 56,5 kg.

Η πρώτη ημέρα σήμερα 14/5/2024

Ο Ανδρέας Παντελίδης αγωνίζεται στις: 13:17, ο Γκρισιουκίδης Νικόλαος στις: 14:45 και ο Τσακαλίδης Ηλίας στις: 16:00.


Το e-evros.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Παντελίδη Αριστείδη ο οποίος μας μίλησε για τους αθλητές μας και αναφέρθηκε σε 1η & 2η θέση.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας Παντελίδης Ανδρέας, Γκρισουκίδης Νικόλαος, Τσακαλίδης Ηλίας όπως και στους άλλους έξι αθλητές της Εθνικής μας ομάδας αλλά και στον Αλεξανδρουπολίτη προπονητή.

Παρακολουθήστε Live τους αγώνες