Κάτι τρέχει στον Έβρο
Με τους Προέδρους Επιμελητηρίων της ΑΜΘ συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης
Η προώθηση της επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, συμμετείχαν:
-Γιάννης Παναγιωτίδης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας,
-Στέφανος Γεωργιάδης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας,
-Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης,
-Νίκος Αγγελίδης, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης,
-Θεόδωρος Σαββάκης, Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης,
-Ευστράτιος Σταυρόπουλος, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας.
-Και βέβαια ο ίδιος ο κύριος Τοψίδης, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, τις ευκαιρίες χρηματοδότησης, τη δημιουργία προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, καθώς και στη βελτίωση και ανάπτυξη υποδομών που διευκολύνουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Οι Πρόεδροι μετέφεραν στον Περιφερειάρχη τις προκλήσεις και τις ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας, με στόχο τη διαμόρφωση στρατηγικών και πολιτικών που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της Περιφέρειας.
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στον Δήμο Αλεξανδρούπολης – Έκκληση για τήρηση μέτρων προστασίας
(01-08-2025) - Hellenic Train: Αλλαγές στα λεωφορειακά δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη για Ξάνθη
(01-08-2025) - Κατάστημα εστίασης της Αλεξανδρούπολης μοιράζει ζεστά γεύματα αγάπης κάθε βράδυ
(01-08-2025) - Η Ζαχαράκη απαντά με λίστα έργων για το ΔΠΘ: "Κρίνετέ με από τις πράξεις μου"
(01-08-2025) - Απάντηση δημάρχου Σαμοθράκης σε δημοσίευμα για “άδειο” δρομολόγιο: "Ψευδείς ισχυρισμοί"
(01-08-2025)
EN
TR







