Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WIND

Κάτι τρέχει στον Έβρο

4η ζωντανή μετάδοση της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης
4η ζωντανή μετάδοση της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

LIVE: Η 31η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης (video)

16-11-2017

Χθες, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 31η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, ενώ ακολούθησε και ειδική συνεδρίαση του σώματος.

Το e-evros.gr ήταν εκεί και μετέδωσε ζωντανά (live) για 4η φορά σε υψηλή ευκρίνεια, μέσω της σελίδας του στο Facebook (https://www.facebook.com/eevros) ολόκληρη την συνεδρίαση.

Να υπενθυμίσουμε πως οι μεταδόσεις μέσω Facebook εμφανίζονται στο news feed (αρχική σελίδα) του χρήστη, σε μορφή live stream όπου έχει την δυνατότητα να το παρακολουθήσει ζωντανά αλλά και να αλληλεπιδράσει. Ο χρήστης δηλαδή, μπορεί να κάνει like, να αφήσει κάποιο σχόλιο ή να κοινοποιήσει το video στο προφίλ του.

Σε γενικές γραμμές, η συνεδρίαση κινήθηκε σε ήπιους τόνους. Ωστόσο, υπήρξε ένταση κατά την διάρκεια της συζήτηση που αφορούσε το θέμα της έγκριση του τεχνικού προγράμματος για το 2018.

Ειδικότερα, έπειτα από την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ τώρα» κ. Τζανίδη, ο Δήμαρχος κ. Λαμπάκης πήρε τον λόγο και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι τα έργα που υλοποιούνται στο Δήμο Αλεξανδρούπολης ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα της παράταξης «Πόλη και Πολίτες», την οποία οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης εμπιστεύτηκαν στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο κ. Λαμπάκης τόνισε ότι «η Κυβέρνηση πανηγυρίζει» τις ημέρες αυτές ενόψει του Περιφερειακού Συνεδρίου που διεξήχθη στην Κομοτηνή, την έγκριση χρηματοδότησης τριών έργων υποδομής στην Περιφέρεια ΑΜΘ, προϋπολογισμού που προσεγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για την αναβάθμιση του λιμένα Αλεξανδρούπολης, την αναβάθμιση του εμπορικού και επιβατικού λιμένα Καβάλας, καθώς και την μελέτη και κατασκευή του νέου συνοριακού σταθμού στους Κήπους Έβρου.

Ενώ, όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος,  τα 100 εκατομμύρια ευρώ αγγίζουν τα έργα που θα δημοπρατηθούν για το 2018 μόνο από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. 

Τζένη Φράγκου

Δείτε τα θέματα που συζητηθήκαν στην τακτική και στην ειδική συνεδρίαση εδώ.

Παρακολουθήστε παρακάτω τη live μετάδοση όπως δημοσιεύτηκε σε πραγματικό χρόνο: