Κάτι τρέχει στον Έβρο
Λίγες ημέρες πριν "κλείσει"... "άνοιξε" το κυνήγι στο Δέλτα του Έβρου
Στην 5η τροποποίηση της Ρυθμιστικής Απόφασης θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2023-2024 προχώρησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά από σχετική εισήγηση του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης.
Ειδικότερα, με τη νέα απόφαση (άρση απαγόρευσης θήρας) επιτρέπεται το κυνήγι σε περιοχή του Δέλτα Έβρου όπου είχε απαγορευτεί λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς του περασμένου καλοκαιριού.
Τα είδη που επιτρέπονται να κυνηγούν στην περιοχή μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου όπου ολοκληρώνεται η κυνηγετική περίοδος είναι η τσίχλα, η μπεκάτσα και το φασσοπεριστερό.
"Πιθανότατα αυτή θα είναι η τελευταία τροποποιητική απόφαση για την φετινή σεζόν, καθώς η κυνηγετική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του Φεβρουαρίου" ανέφερε σε δηλώσεις στου στο thrakinet ο δασάρχης Αλεξανδρούπολης Γιώργος Πιστόλας.
- Νέα Διεύθυνση στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπολης
(25-09-2025) - Τριήμερο υποδοχής νέων φοιτητών στο Τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας
(25-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Τρίχρονο παιδί με αυτισμό "εγκλωβισμένο" στο σπίτι λόγω γραφειοκρατίας & αδιαφορίας!
(25-09-2025) - Σκληρή πολιτική "κόντρα" στον Δήμο Σαμοθράκης
(25-09-2025) - 300.000 ευρώ για τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα στην Αλεξανδρούπολη
(25-09-2025)
EN
TR







