Κάτι τρέχει στον Έβρο
«Let's do it Greece» για 2η φορά από το Σύστημα Προσκόπων Αλεξ/πολης
Για 2η συνεχόμενη φορά, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με την εθελοντική καμπάνια «Let's do it Greece», θα πραγματοποιήσει περιβαλλοντικές δραστηριότητες για παιδιά στον χώρο του πρώην Νοσοκομείου, Δήμητρας 19.
Σκοπός της δράσης είναι τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν τη σχέση του ανθρώπου με το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον του, να ευαισθητοποιηθούν για τα προβλήματα που συνδέονται με αυτό και να δραστηριοποιηθούν μέσω των ειδικών δράσεων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, ώστε να συμβάλουν στη γενικότερη προσπάθεια αντιμετώπισής τους.
Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00πμ.
Όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν ή να φέρουν τα παιδιά τους, δεν έχουν παρά να παραβρεθούν στον χώρο του Συστήματος την συγκεκριμένη ώρα με κέφι και διάθεση για δουλειά και παιχνίδι!
- 3 Αυγούστου 1943 το "ΜΠΛΟΚΟ" της Κορνοφωλιάς
(03-08-2025) - Μετάλλια και εθνόσημο για τον αθλητή του Ο.Φ.Θ.Α. Γεώργιο Πεχλιβανίδη
(03-08-2025) - Νέες συλλήψεις για τον θάνατο της 11χρονης στον Ίμερο – Εμπλοκή αδελφής & Ναυαγοσώστη
(03-08-2025) - Αλεβίτικη πάλη με λάδι στη Ρούσσα Σουφλίου – Επτά αιώνες ζωντανής παράδοσης (video)
(03-08-2025) - Ο «Αγαπημένος μας Έβρος» στο Κυριακάτικο μήνυμα του Πρωθυπουργού
(03-08-2025)
EN
TR






