Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κορονοϊός: Διψήφιος παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων που νοσηλεύονται στο ΠΓΝΑ
Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας: Καμιά νέα εισαγωγή δεν σημειώθηκε εχτές στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, ενώ δόθηκε ακόμη ένα εξιτήριο , ανεβάζοντας τον αριθμό των ασθενών που νόσησαν από τον κορονοϊό και αποθεραπεύτηκαν στα 107 άτομα.
Πρόκειται για έναν 82χρονο από το γηροκομείο της Καβάλας ο οποίος εισήχθη με κορονοϊό στο Νοσοκομείο στις 11 Αυγούστου.
Η σημερινή κατάσταση έχει ως εξής: 18 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται. Από αυτούς 3 είναι στην ΜΕΘ, 11 στην Covid-19 και 4 στην ΜΕΛ .
Από τις αρχές Ιουνίου ανοδική είναι η πορεία των επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων κορονοιού στην Περιφέρεια ΑΜΘ που νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.
Τον Μάιο, ο αριθμός των θετικών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο ήταν μονοψήφιος αγγίζοντας τον μικρότερο αριθμό 1 και τον μεγαλύτερο 8 (κρούσματα) ενώ τους μήνες Ιούνιο ,Ιούλιο και Αύγουστο ο αριθμός αυξήθηκε αγγίζοντας τα 19 κρούσματα.
- Σήμερα γιορτάζουμε το "Πάσχα του καλοκαιριού"
(15-08-2025) - Δεκαπενταύγουστος στις Παναγίες του Έβρου
(15-08-2025) - Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη Φορέων για την προστασία από δασικές πυρκαγιές
(15-08-2025) - Η επιστροφή του Ασπροπάρη που σώθηκε από την πυρκαγιά του Δάσους Δαδιάς
(15-08-2025) - Αναβολή του "παραδοσιακού μπάλου" στη Σαμοθράκη, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
(15-08-2025)
EN
TR






