Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης - 5 άτομα μεταφέρθηκαν στο ΠΓΝΑ
Σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας θύμιζε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής δρόμος της Αλεξανδρούπολης, στην προσπάθεια αστυνομικών να ακινητοποιήσουν ένα όχημα γκρι χρώματος μάρκας Opel Zafira.
Σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες του Α.Τ Σουφλίου οι οποίοι ενεργούσαν ελέγχους διερχόμενων αυτοκινήτων στον κόμβο της Δαδιάς, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό του παραπάνω οχήματος ο οποίος όμως δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη.
Κατά την διάρκεια της καταδίωξης το Opel μπήκε από την ανατολική πλευρά στην Αλεξανδρούπολη, δίχως να δίνει σημασία στα φανάρια και τα διερχόμενα οχήματα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο κινούμενο επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως και να προκληθούν υλικές ζημιές και στα δύο αυτοκίνητα.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι 5 επιβαίνοντες του ενός αυτοκινήτου οι οποίοι μεταφέρθηκαν για παρακολούθηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εκ των οποίων οι δύο πήραν εξιτήριο.
Ο οδηγός του Opel συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 4 παράνομους μετανάστες.
Σ.Κ
- Ημερίδα για το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ στην Αλεξανδρούπολη
(18-10-2025) - Έβρος: Πως συνελήφθη ο 60χρονος που προσπάθησε να φέρει από την Τουρκία εμβόλια για την ευλογιά
(18-10-2025) - Μαθητές από την Αλεξανδρούπολη έφτιαξαν τα «Ηλιοτρόπια» του Βαν Γκογκ… από ανακυκλώσιμα υλικά!
(18-10-2025) - Το Διδυμότειχο υποδέχθηκε τους 120 φοιτητές Ψυχολογίας
(18-10-2025) - Αναβαθμίζονται ενεργειακά το 1ο ΓΕΛ & το 3ο Γυμνάσιο – Δόμνα Βισβίζη Αλεξανδρούπολης
(18-10-2025)
EN
TR






