Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κεσούδης Βασίλης: Υπ. Δημ. Σύμβουλος με την "Εν Έργω Μαζί" του Δημήτρη Πέτροβιτς
Πετυχημένος αυτοδημιούργητος επαγγελματίας, θεώρησε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά.
Ο λόγος για τον Βασίλη Κεσούδη, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Εν Έργω Μαζί" του Δημήτρη Πέτροβιτς.
«Αποφάσισα να στηρίξω σαν δήμαρχο τον Δημήτρη Πέτροβιτς! Για μια ανθρώπινη, καθαρή, σύγχρονη, τεχνολογικά εξελιγμένη Aλεξανδρούπολη! Μια Αλεξανδρούπολη που διεκδικεί ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους για την αναβάθμιση της για να πάρει την θέση που της αξίζει!», τονίζει στην ανακοίνωσή του.
Ο κ. Κεσούδης είναι ιδιοκτήτης δύο super market στην Αλεξανδρούπολη και πρόεδρος του Σωματείου Οπωροπαντοπωλών Αλεξανδρούπολης.
Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα
Γεννήθηκε στις Kαστανιές Έβρου.
Από μικρή ηλικία ακολούθησε την οικογένεια του στην Γερμανία και στη νεαρή ηλικία των 12 ετών επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του.
Τελειώνοντας τα σχολικά χρόνια ακολούθησε σπουδές στην Θεσσαλονίκη και μετά τη στρατιωτική θητεία του. Επιστρέφοντας ασχολήθηκε με τον κόσμο των επιχειρήσεων στις Kαστανιές και μετέπειτα στην Ορεστιάδα.
Από το 1997 μέχρι και σήμερα ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αλεξανδρούπολη. Είναι ιδιοκτήτης των super market ΚΕΣΟΥΔΗΣ στην πόλη.
Παράλληλα, έχει αναπτύξει φιλανθρωπική και φιλοζωική δράση. Είναι πρόεδρος του Σωματείου Οπωροπαντοπωλών Αλεξανδρούπολης.
Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Δραχτίδου και έχουνε μια κόρη.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:
«Ο Δημήτρης Πέτροβιτς έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην αυτοδιοίκηση ως αντιπεριφερειάρχης, μεγάλος γνώστης των θεμάτων και προβλημάτων της περιοχής μας!
Ικανότατος και εμπειρότατος ώστε να είναι ο επόμενος επιτυχημένος δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, η οποία διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή μας!
Μακριά από μικροπολιτικές συμφερόντων, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό των συμπολιτών μας και της πόλης μας και φυσικά γνωρίζει πως να το πετύχει!
Γι' αυτό και αποφάσισα να στηρίξω σαν δήμαρχο τον Δημήτρη Πέτροβιτς!
Για μια ανθρώπινη, καθαρή, σύγχρονη, τεχνολογικά εξελιγμένη Aλεξανδρούπολη!
Μια Αλεξανδρούπολη που διεκδικεί ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους για την αναβάθμιση της για να πάρει την θέση που της αξίζει!»
- Θριαμβευτική νίκη του Γιάννη Βασιλειάδη στο διεθνές τουρνουά τένις της Ολλανδίας
(12-02-2024) - "Τι σημαίνει να είσαι δότης μυελών των οστών;" - Ενημερωτική δράση από το Δ.Σ Νέων Ορεστιάδας
(12-02-2024) - ΝΕ ΠΑΣΟΚ Έβρου: "Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και κάθε άλλο αρμόδιο στέλεχός της περιφρονούν τους αγρότες"
(12-02-2024) - Η «επόμενη μέρα» της καταστροφικής πυρκαγιάς στον Έβρο, μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών
(12-02-2024) - Με την πρώτη βροχή πλημμύρισε ο δρόμος στην νέα αερογέφυρα της Παλαγίας
(12-02-2024)