Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κέντρο logistics στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης;
Με στόχο να υπάρξει αποσυμφόρηση κεντρικών δρόμων και τη βελτίωση της κίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο Logistics Centers στο Θριάσιο Πεδίο (Αθήνα) και στο πρώην στρατόπεδο Γκόνου (Θεσσαλονίκη). Σύμφωνα με τον κύριο Θεοδωρικάκο, αυτή η κίνηση θα βελτιώσει το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις υποδομές της χώρας, ώστε να αναβαθμιστεί η θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.
Ταυτόχρονα ο Υπουργός ανέφερε οτι τέτοια κέντρα εφοδιασμού εξετάζεται να δημιουργηθούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που είναι κόμβοι μεταφορών, όπως η Αλεξανδρούπολη, οι Σέρρες, η Πάτρα, η Κόρινθος, ο Βόλος και η Ηγουμενίτσα.
Ειδικά για την Αλεξανδρούπολη εξετάζεται ο χώρος του λιμανιού, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης, εάν συγκεντρωθούν εκεί μεταφορικές δραστηριότητες. Αρκεί βέβαια να ολοκληρωθούν οι σχεδιασμοί για την περιφερειακή οδό και τη σύνδεση με την Εγνατία Οδό.
- Η Αλεξανδρούπολη ανοίγει την αυλαία στην ένταξη: Νέα αρχή για τους "ΑΜΕΑ Θεατρόφιλους"
(14-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Καλλιεργούσε στο αγρόκτημα του χασισόδεντρα
(14-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε μέσα σε διαμέρισμα
(14-09-2025) - Έτσι... φαντάζει το νέο τελωνείο των Κήπων (φωτο)
(14-09-2025) - Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις κατατακτήριες στο Μουσικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
(14-09-2025)
EN
TR







