Κάτι τρέχει στον Έβρο
Kαταγγελία: Σκυλιά κυνηγούσαν παιδί με ποδήλατο παρά τρίχα γλίτωσε
Νέα καταγγελία έρχεται στο φως για επίθεση σκυλιών σε παιδί που κινούνταν με ποδήλατο σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα η μητέρα του συγκεκριμένου παιδιού απευθύνθηκε στο e-evros.gr ενώ μας συγκλόνισαν τα λόγια η οποία μας ανέφερε χαρακτηριστικά «Πέταξε το ποδήλατο να ανέβει τον φράχτη και άρπαξαν τα λάστιχα».
Σύμφωνα με την καταγγέλουσα το παιδί κινούνταν με το ποδήλατο του, το βράδυ στις 15 Ιουνίου γύρω στις 23:00 στο τριγωνικό πάρκο του πολυκοινωνικού δίπλα στο κολυμβητήριο όταν ξαφνικά του όρμησαν 6 σκυλιά και πρόλαβε και μπήκε σε αυλή σπιτιού με την βοήθεια ενός γείτονα.
Μεταξύ των άλλων η καταγγέλουσα αναφέρει "Δεν μπορούσαμε να τον ηρεμήσουμε όλο το βράδυ. Μασούσανε τα λάστιχα του ποδηλάτου, τραγικό εν έτη 2022 μέσα στην πόλη".
- Ανοίγει για τα αυτοκίνητα η παραλιακή της Αλεξανδρούπολης
(16-09-2025) - Διαμαρτύρονται στη Νέα Βύσσα για την εξαίρεση από την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ
(16-09-2025) - Σταθμοί απολύμανσης σε δρόμους και αυστηρά μέτρα για την ευλογιά
(16-09-2025) - Έτσι θα διαμορφωθεί η "στροφή Εγνατία" στην Αλεξανδρούπολη (photos)
(16-09-2025) - Δράσεις κατά της παιδικής παχυσαρκίας στη Σαμοθράκη
(16-09-2025)
EN
TR






