Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Χρησιμοποιούν την αναπηρία της τυφλότητας και με ψεύτικες αποδείξεις εισπράττουν χρηματικά ποσά.
Χρησιμοποιούν την αναπηρία της τυφλότητας και με ψεύτικες αποδείξεις εισπράττουν χρηματικά ποσά.

Καταδικάζει την επαιτεία η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης.

06-11-2014
Η πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης κάνουν γνωστό στους συνδημότες τους και σε όλους τους Θρακιώτες ότι σχεδόν όλο το χρόνο αλλά περισσότερο την εποχή αυτή, κάνει θραύση η επαιτεία αγνώστων ατόμων και μικρών ομάδων που χρησιμοποιούν ως επιχείρημα την αναπηρία της τυφλότητας.

Η μάστιγα αυτή κατακλύζει την περιοχή μας εδώ και πολλά χρόνια και κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει.

Οι τυφλοί και τα άτομα με μειωμένη όραση που είναι οργανωμένοι σε αναγνωρισμένα σωματεία και συλλόγους, όπως οι Περιφερειακές Ενώσεις Τυφλών Ελλάδος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών, η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με Α) και που αγωνίζονται για δίκαια αιτήματα και κεκτημένα δικαιώματα ζουν με αξιοπρέπεια δίνοντας καθημερινά τον αγώνα τους με κουράγιο και υπομονή.

"για το λόγο αυτό… ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ"

Την επαιτεία που για να εκμεταλλευτεί την ευαισθησία των συνανθρώπων μας χρησιμοποιεί την αναπηρία της τυφλότητας και όχι μόνο, και με ψεύτικες αποδείξεις εισπράττει χρηματικά ποσά.

Πρέπει οι υπεύθυνοι φορείς της Πολιτείας να ενεργοποιηθούν και να πατάξουν τη μάστιγα αυτή που εκθέτει την αξιοπρέπεια και την υπόσταση των τυφλών ατόμων αλλά και όλων των ατόμων με αναπηρία.