Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πάλι περιστατικό κακοποίησης γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη
Πάλι περιστατικό κακοποίησης γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη

Κακοποίηση γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη - Ο δράστης την περιέλουσε και με χλωρίνη

10-06-2024

Αναστατώθηκε το βράδυ της Κυριακής η περιοχή στην οδό Ποιμενίδη, στην Αλεξανδρούπολη. Αιτία η βιαιοπραγία ενός άνδρα εις βάρος της πρώην συντρόφου του, την οποία μάλιστα περιέλουσε με χλωρίνη στο μπάνιο του διαμερίσματός τους.

Συγκεκριμένα το γεγονός συνέβη στο διαμέρισμα του άνδρα, όπου μετά από έντονη λογομαχία ο δράστης χτύπησε τη γυναίκα με πλαστικό κουβά σπάζοντάς τον πάνω της και της έριξε βρόμικα νερά σφουγγαρίσματος. Στη συνέχεια την τράβηξε στο μπάνιο του διαμερίσματος, όπου την περιέλουσε με χλωρίνη.

CRUSTA

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πολλοί αστυνομικοί κατέφτασαν στην περιοχή του διαμερίσματος. Μετά από αρκετή ώρα εντόπισαν τον δράστη να κρύβεται στο πάρκινγκ της πίσω αυλής του οικήματος και τον συνέλαβαν.

Η γυναίκα παρέμεινε νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της.

Δυστυχώς, τα κρούσματα πλέον είναι συχνά και στη δική μας περιοχή και ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπισή τους είναι η συνεχής ενημέρωση για τους τρόπους προφύλαξης των γυναικών, η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας όταν υπάρχει ένδειξη κακοποίησης και η σκληρή τιμωρία των δραστών από τη δικαιοσύνη.

newsroom © e-evros.gr