Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κακοποίηση γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη - Ο δράστης την περιέλουσε και με χλωρίνη
Αναστατώθηκε το βράδυ της Κυριακής η περιοχή στην οδό Ποιμενίδη, στην Αλεξανδρούπολη. Αιτία η βιαιοπραγία ενός άνδρα εις βάρος της πρώην συντρόφου του, την οποία μάλιστα περιέλουσε με χλωρίνη στο μπάνιο του διαμερίσματός τους.
Συγκεκριμένα το γεγονός συνέβη στο διαμέρισμα του άνδρα, όπου μετά από έντονη λογομαχία ο δράστης χτύπησε τη γυναίκα με πλαστικό κουβά σπάζοντάς τον πάνω της και της έριξε βρόμικα νερά σφουγγαρίσματος. Στη συνέχεια την τράβηξε στο μπάνιο του διαμερίσματος, όπου την περιέλουσε με χλωρίνη.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πολλοί αστυνομικοί κατέφτασαν στην περιοχή του διαμερίσματος. Μετά από αρκετή ώρα εντόπισαν τον δράστη να κρύβεται στο πάρκινγκ της πίσω αυλής του οικήματος και τον συνέλαβαν.
Η γυναίκα παρέμεινε νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της.
Δυστυχώς, τα κρούσματα πλέον είναι συχνά και στη δική μας περιοχή και ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπισή τους είναι η συνεχής ενημέρωση για τους τρόπους προφύλαξης των γυναικών, η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας όταν υπάρχει ένδειξη κακοποίησης και η σκληρή τιμωρία των δραστών από τη δικαιοσύνη.
newsroom © e-evros.gr
- «Να μη γίνει η ενδοχώρα χαμένη υπόθεση» – Ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος στο συνέδριο της ΚΕΔΕ
(07-11-2025) - Έληξε η θητεία της Διοίκησης του ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου και δεν συνεχίζει
(07-11-2025) - Απορρίφθηκαν 11 αιτήσεις αιολικών σταθμών σε καμένες και άκαυτες περιοχές του Έβρου
(07-11-2025) - ΣΑΕΚ ΑΚΜΗ και Δήμος Αλεξανδρούπολης γιόρτασαν την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους δημότες
(07-11-2025) - Απέρριψε πάλι το εμβόλιο της ευλογιάς ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
(07-11-2025)
EN
TR







