- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ηλίας Δαστερίδης: προκοπή & όρεξη για έναν "Δήμο για Όλους - Πρώτα Εσύ"
Υποψήφιος με την παράταξη "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ" του Γιάννη Ζαμπούκη, είναι ένας "βέρος" Αλεξανδρουπολίτης, ο Ηλίας Δαστερίδης.
Ο Ηλιάς Δαστερίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη.
Προερχόμενος από αγροτική οικογένεια, με άκομη 2 αδέρφια.
Παντρεμένος με την Δήμητρα Τασίδου και πατέρας τριών παιδιών, του Χρήστου, της Μαρίας και της Γεωργίας.
Πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Από το 1999 εντάχθηκε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.
Από το παλαιότερα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαδοκών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου.
Πρώην παίκτης της ομάδας Χάντμπολ του Άρη Θεσσαλονίκης επί 5 έτη και προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας.
Ο Ηλ.Δαστερίδης διετέλεσε από 1999 - 2002 προπονητής και "ανιχνευτής" ταλέντων στην ομάδα Βήρα Φερών, στο πλαίσιο επιστημονικού προγράμματος του Υπουργείου Αθλητισμού.
Ελάτε να τον γνωρίσουμε εδώ:
- Ποιοι ήταν οι 12 Απόστολοι και πως πέθαναν;
(30-06-2025) - Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





