Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η οφειλόμενη τιμή στον Γεράσιμο Αρσένη από το Δήμο Ορεστιάδας
Με ένα στεφάνι ο Δήμος Ορεστιάδας έπραξε τα δέοντα και οφειλόμενα στον Γεράσιμο Αρσένη,που από τη θέση του αρμόδιου υπουργού Εθνικής Παιδείας υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα ίδρυσης των δυο Τμημάτων,Αγροτικής Ανάπτυξης και Δασολογίας-Περιβάλλοντος-Διαχείρισης Φυσικών Πόρων,του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) στη Νέα Ορεστιάδα.
Ήταν μια εκδήλωση σεβασμού και αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του στην πόλη,που θα πρέπει να έχει συνέχεια και με άλλες πρωτοβουλίες.
Αν δεν υπήρχε εκείνη την περίοδο ο Γεράσιμος Αρσένης με τις συγκεκριμένες αντιλήψεις για την πνευματική και πολιτιστική θωράκιση,η ίδρυση των δυο τμημάτων δεν θα ήταν αυτονόητη εξέλιξη.
Του αξίζει κάθε αναγνώριση από το Δήμο Ορεστιάδας. Ο σεβασμός της μνήμης του θα πρέπει να είναι διαρκής!
- Νέα οχήματα απέκτησε ο Δήμος Διδυμοτείχου
(26-08-2025) - Συνεργασία όλων για να εκριζωθεί η ευλογιά, λέει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
(26-08-2025) - Στόχος ένα συνέδριο με συνεργασία Σαμοθράκης και Μουσείου Λούβρου
(26-08-2025) - 40 ηλικιωμένοι στην κατασκήνωση της Μάκρης – Διαθέσιμες ακόμη θέσεις για συμμετοχή
(26-08-2025) - Τις ναυαγοσώστριες που έσωσαν κοριτσάκι, τίμησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
(26-08-2025)
EN
TR






