Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης τοποθέτησε το πρώτο "Σπιτάκι Ανακύκλωσης"
Η Μητρόπολη σε συνεργασία με την Ανταποδοτική Ανακυκλωτική, επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της πόλης μας στην ιδέα της ανακύκλωσης..
Για το λόγο αυτό εχθές τοποθετήθηκε εχθές στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρούπολης το ένα από δύο περίπτερα - σπιτάκια ανακύκλωσης τα οποία θα λειτουργήσουν άμεσα!
Στα σημεία αυτά μπορείτε να επιστρέφετε για ανακύκλωση πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες με ανταποδοτικό κίνητρο.
Για κάθε 33 συσκευασίες που ανακυκλώνετε, σας επιστρέφεται 1€, το οποίο μπορείτε είτε να το εξαργυρώσετε στα συνεργαζόμενα super market για δωρεάν αγορές, είτε να το δωρίσετε υπέρ του κοινωνικού έργου του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που ενισχύει τις λιγότερο ευνοημένες ομάδες και τις συνθήκες διαβίωσής τους με τα «Γεύματα Αγάπης».
- Κάμερες θα βάλει ο Δήμος Δράμας, για την προστασία από βανδαλισμούς
(03-10-2025) - Υποδοχή των νέων φοιτητών στο Τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας
(03-10-2025) - Διδυμότειχο και Ορεστιάδα κανονικά πλέον στο Κτηματολόγιο
(03-10-2025) - Τραγικός θάνατος 80χρονου, ενώ έκοβε ξύλα
(03-10-2025) - Διπλή διάκριση για τη ΣΑΕΚ ΑΚΜΗ στα Education Leaders Awards 2025
(03-10-2025)
EN
TR






