Κάτι τρέχει στον Έβρο
H Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ μοίρασαν μάσκες στο κέντρο (video)
Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν σήμερα το πρωί τα μέλη και το προεδρείο της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών.
Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, μοίρασαν στους διερχόμενους οδηγούς του κέντρου, μάσκες προστασίας κατά του Κορωνοιού.
Αργότερα ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Νίκος Μανδάνης είπε στην κάμερα του e-evros.gr: "Στην Αλεξανδρούπολη, τα καθημερινά διψήφια νούμερα (κρούσματα), τα οποία καταγράφονται σταθερά, αρκούν για να σημάνουν την άμεση κινητοποίηση όλων μας. Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερη, αν όλοι εμείς δεν εντείνουμε τις προσπάθειές μας να τηρούνται οι υγειονομικές συστάσεις.
Όλοι πρέπει να δείξουμε περισσότερη υπευθυνότητα στην εφαρμογή μέτρων για την προστασία της Δημόσιας υγείας, προωθώντας τη χρήση μασκών και την τήρηση της λεγόμενης κοινωνικής απόστασης. Ας κάνουμε λοιπόν τα προφανή, προτού καταλήξουμε σε νούμερα πρωτοφανή και στην Αλεξανδρούπολη".
Δείτε παρακάτω video από την δράση της Λέσχης:
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






