Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Χαρνίδης (κέντρο) είναι οπτικός - οπτομέτρης και CEO των MOSCOW MULE
Ο κ. Χαρνίδης (κέντρο) είναι οπτικός - οπτομέτρης και CEO των MOSCOW MULE

Η ιστορία των "MOSCOW MULE" δίνει ελπίδα επενδυτικής έμπνευσης στον Έβρο

18-06-2023

Τα γυαλιά ηλίου MOSCOW MULE κατασκευάζονται σε επιλεγμένα εργοστάσια με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και διατίθενται στην Ελλάδα κατά αποκλειστικότητα από την εταιρία Δ.ΧΑΡΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που έχει έδρα την ακριτική Ορεστιάδα.

Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα ελληνικά marketplaces (Skroutz, Shopflix, Bestprice), στην σελίδα www.myorasis.store όπως και σε όλη την Ευρώπη μέσω ΑΜΑΖΟΝ.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Οπτικό Οπτομέτρη και CEO των MOSCOW MULE κύριο Δημήτριο Χαρνίδη ώστε να μάθουμε περισσότερα για τα γυαλιά MOSCOW MULE.

Διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο μετρημένο που πραγματικά αγαπάει τον τόπο του και παθιάζεται για αυτό που κάνει, κάτι που το έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ορεστιάδα.

- Ρωτήσαμε τον  κ.Χαρνίδη τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να δημιουργήσει το δικό του brand γυαλιών σε ένα κλάδο όπου υπάρχει απίστευτα μεγάλος ανταγωνισμός.

"MOSCOW διότι μας θυμίζει τον δύσκολο και βαρύ χειμώνα του Έβρου και MULE διότι είναι το ανθεκτικό μουλάρι που ανταποκρίνεται σε αντίξοες συνθήκες και το πείσμα των εβριτών στους δύσκολους καιρούς τα τελευταία χρόνια. Και τα δυο μας φτιάχνουν επίσης ένα υπέροχο δροσιστικό, καλοκαιρινό κοκτέιλ!

Και έτσι κάπως γεννήθηκε η ιδέα των γυαλιών MOSCOW MULE μια μέρα τον Δεκέμβρη του 2018 δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Σκύψαμε τα κεφάλια και εργαστήκαμε σκληρά. Αφιερώσαμε ολόκληρα μερόνυχτα και πολλούς μήνες με μία εξαιρετικά δημιουργική ομάδα ώστε να πετύχουμε το απόλυτα σωστό αποτέλεσμα στα τελικά προϊόντα μας, επενδύοντας πολλά για το άγνωστο. Ακόμη και η κατοχύρωση του brand ήταν μια διαδικασία που απαιτούσε χρήμα και χρόνο. Πολλές φορές φτάσαμε στο σημείο να τα παρατήσουμε όμως πεισμωσαμε και δεν συμβιβαστήκαμε με τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν! Και έτσι δημιουργήσαμε μία σειρά γυαλιών που ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες και ο κόσμος μας αγάπησε περισσότερο διότι τα MOSCOW MULE είναι μια τίμια επιλογή και αποδεικνύουν ότι με σκληρή δουλειά όλα είναι πιθανά. 

Ποιοτικά, ανθεκτικά γυαλιά ηλίου με πολωτικά φίλτρα! Συνάμα διαχρονικά και μοντέρνα σχέδια χωρίς να χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τα MOSCOW MULE είναι οικονομικά γυαλιά όμως δεν φτιάχνονται από φθηνά υλικά. Εξάλλου οι εβρίτες πάντα προσφέρουμε τίμιες προτάσεις.

Οι φακοί των MOSCOW MULE προσφέρουν ευκρινή και ξεκούραστη όραση σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, έντονης ηλιοφάνειας διότι όπως ανέφερα πριν, έχουν σχεδόν όλα τα μοντέλα πολωτικά φίλτρα.

Όσον αφορά το brand, αξίζει να τονίσουμε ότι ένα από τα μοντέλα μας, αποτελεί πλέον μια από τις κορυφαίες επιλογές στα ευρωπαϊκά AMAZON λαμβάνοντας την σήμανση Amazon's Choice. Ο αλγόριθμος για την σήμανση Amazon's Choice επισημαίνει προϊόντα υψηλής βαθμολογίας μόνο από επιβεβαιωμένες αγορές με πολύ καλές τιμές που είναι διαθέσιμα για άμεση αποστολή και έχουν λάβει υψηλή βαθμολογία. 

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την περιοχή μας να ερημώνει και επενδυτικά να μην εμπνέει. Το ίντερνετ όμως κάνει θαύματα και ανοίγει σοβαρές προοπτικές για εξ’ αποστάσεως ευκαιρίες που μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν εάν δεν βρισκόμασταν κοντά σε κέντρα αποφάσεων.

Φυσικά όλες οι προωθητικές ενέργειες γίνονται αποκλειστικά με έμψυχο δυναμικό από τον ακριτικό Έβρο διότι έχουμε όμορφο κόσμο και αξίζει να τους προβάλλουμε", είπε κλείνοντας ο κ. Χαρνίδης.
 

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αυτό το εγχείρημα και να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να κοιτάνε "μπροστά".

newsroom @ e-evros.gr